«Universitat de Balears, motor social i econòmic», 7 de noviembre de 2019 Invitación del Cercle Financer de Balears

Distingit/da Sr./Sra.,

Ens plau convidar-lo a la propera conferència organitzada pel Cercle Financer de Balears el proper dijous, 7 de novembre, a les 19.00 h, a Caixaforum Palma.

En aquesta ocasió, la ponència estarà a càrrec del Senyor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears,  baix  el títol: «Universitat de Balears, motor social i econòmic». 

Ens agradaria comptar amb la seva presència, i per motius d’espai li agrairem que ens confirmi la seva assistència enviant un correu a: info@cerclefinancerdebalears.org

Amb motiu de la dissertació número 200, una vegada finalitzat l’acte, es servirà un còctel al qual està convidat.

Salutacions cordials,
—————————————————————————————————————————————————————

Distinguido/a Sr. /Sra.,

Nos complace invitarle a una nueva conferencia organizada por el Cercle Financer de Balears que tendrá lugar el próximo jueves, 7 de noviembre, a las 19.00 h, en CaixaForum Palma.

En esta ocasión, contaremos con el Señor Llorenç Huguet, Rector de la Universidad de las Islas Baleares, bajo el título : “Universidad de Baleares, motor social y económico».

Nos gustaría contar con su presencia, y por motivos de espacio agradecemos nos confirme su asistencia enviando un correo electrónico a: info@cerclefinancerdebalears.org

Con motivo de la disertación número 200, una vez finalizado el acto, se servirá un cóctel al que está invitado.

Un cordial saludo,

Cercle Financer de Balears