Reunión de coordinación Impulso a las ayudas Next Generation en Mallorca

Tot a punt per començar la tramitació dels ajuts Next Generation a Mallorca

La primera reunió de coordinació per impulsar la tramitació dels ajuts Next Generation a Mallorca es va celebrar a la sala de plens del Consell de Mallorca amb la participació de totes les parts implicades en aquesta nova línia de subvencions.

Amb la Directora Insular de Coordinació del Consell de MallorcaMargalida Amorós, al capdavant, una vintena d’agents, tècnics i professionals, varen posar en marxa les línies mestres que permetran una gestió eficient i ràpida d’aquests nous ajuts.

Mallorca Activa es converteix així en el catalitzador que s’encarregarà de portar la gestió d’aquests ajuts fins als municipis de menys de 20.000 habitants de la nostra illa. Aquesta feina es durà a terme a través de l’equip d’agents que hi fan feina, diàriament, als ajuntaments i en col·laboració amb batles, regidors i AODLs.

Els fons Next Generation formen part del pla de recuperació posat en marxa per la Unió Europea per reparar els danys econòmics i socials provocats per la pandèmia de la COVID-19. El portal web de Mallorca Activa tindrà una categoria especial d’aquests ajuts, per tal que sigui més fàcil localitzar tota la informació relacionada amb aquests fons.

Aquests ajuts Next Generation permetran a ajuntaments de Mallorca, afrontar inversions relacionades amb la transició ecològica, la digital, la cohesió territorial i social i la igualtat de gènere.

Els consistoris podran demanar ajuts per digitalitzar els seus processos, modernitzar serveis i millorar les seves instal·lacions i infraestructures. Convertir els ajuntaments en administracions per al segle XXI és una de les polítiques tractores d’aquest paquet d’ajuts.

Mallorca Activa és la plataforma digital del Consell de Mallorca creada per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial.

NOTICIA: AQUÍ