Participació del Col·legi d’ Economistes de les Illes Balears al Job Day UIB 2023 Els estudiants demanarem informació sobre les sortides profesionals

El Col·legi d’Economistes de les Illes Balears va tornar ahir, 14 de març, al Job Day UIB conjuntament amb la resta de Col·legis profesionals i una gran varietat d’empreses.

L’esdeveniment va ser una gran oportunitat perquè els universitaris del graus de la facultat d’economia i empresa coneguessin el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, i així poder orientar-los en les seves futures carreres profesionals. Uns quants alumnes vàren conèixer el paper del preco·legiat i es vàren inscriure, cercant formar part del col·lectiu d’economistes.

El Job Day UIB, es una iniciativa que l’organitza el Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB). I va permetre als alumnes  posar-se en contacte amb els representats d’una gran varietat d’empreses amb l’objectiu de conèixer els seus programes d’ocupació i pràctiques.

En nom del Col·legi varen assistir, el Dr. Antonio Alcover Casasnovas, Neus Lillo i Dúnia Pinto.  A més, la comitiva de la UIB es va apropar i interessar per les sortides professionals que ofereix el Col·legi als alumnes de la UIB de la facultat d’economia i empresa.

Job Day UIB