Informació per a programa «Illencs pel món» IB3TV Recerca de gent de les Balears que actualment estigui residint i/o treballant a l'estranger

Des del departament de producció del programa «Illencs pel món» d’IB3TV ens han fet arribar que cerquen gent de les Balears que actualment estiguin residint i/o treballant a l’estranger.

Illencs pel món» es tracta d’un programa de viatges a l’estil «Españoles por el mundo» o «Callejeros viajeros» on a cada capítol es dona a conèixer un destí diferent de la mà d’algun illenc que ens el descobreix. Els seus indrets especials, tradicions, curiositats del lloc, … però també com és la vida i el dia a dia d’aquests illencs com a immigrants.

Actualment están produint la segona temporada i estan cercant gent de les Balears a les següents ciutats: DUBLIN, LISBOA, ATENES, OSLO, MUNIC, VARSÒVIA I MARSELLA. Tot i que estàn oberts a altres ciutats i països en funció dels illencs que trobin,

Si coneixeu qualqu no dubteu en possar-vos en contacte amb el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (971 722 169 o colegioillesbalears@gmail.com)