4a Jornada de persones tutores d’empresa de pràctiques extracurriculars 16 de novembre de 2023, de 09.30 a 11.30h

El DOIP organitza la IV Jornada persones tutores d’empresa de pràctiques extracurriculars que tindrà lloc el proper 16 de novembre de 2023, de 09.30 a 11.30h a la Sala de d’actes de l’edifici Sa Riera (planta baixa), c/ Miquel dels sants Oliver, 2 de Palma.

Aquesta jornada va dirigida tant a les persones tutores d’empreses, al personal dels departaments de Recursos Humans i a les persones tutores de la UIB.

La figura de la persona tutora és essencial en les pràctiques per a universitaris.
Com a càrrec de referència per a l’aprenent a l’empresa, no només ha de posseir els requisits professionals per transmetre els seus coneixements sinó també tenir aptituds pedagògiques per dur a terme la tasca de manera eficient i assegurar la qualitat en la formació.

En aquesta quarta jornada es faran propostes i es donaràn pautes sobre com dissenyar i publicar la millor versió d’una pràctica extracurricular i com considerar les pràctiques en l’àmbit corporatiu. Continuaran amb una sessió per conèixer més bé com pensa i actua el jovent d’avui en dia amb unes dinàmiques de grup. Acabarem la sessió amb un berenar tots plegats per tal de continuar creant xarxa i compartir experiències i reflexions professionals.

L’assistència és gratuïta, però és imprescindible reservar plaça ja que són limitades. Cada empresa disposa d’un màxim de dues places. INSCRIPCIONS

A continuació veureu el programa per consultar l’ordre del dia: