link
link

Notícies d'actualitat

image

 El Col·legi d’Economistes de les Illes Balears

El Col·legi d'Economistes de les Illes Balears i la Societat de Garantia Recíproca, signen un conveni de col·laboració

20-09-2017 | L'objecte del conveni és recolzar a emprenedors i empreses en la recerca de Finançament.

Llegir més »L'avançament en els terminis per presentar declaracions informatives a Hisenda incrementarà la pressió fiscal indirecta per a les empreses

20-09-2017 | COMUNICAT DEL CONSELL GENERAL D'ECONOMISTES

L'avançament en els terminis per presentar declaracions informatives a Hisenda –en concret, els models 184 (comunitats de béns i altres entitats en règim d'atribució) i 347 (d'operacions amb tercers que superin anualment 3.005 euros)– incrementarà la pressió fiscal indirecta per a les empreses i rebaixarà la qualitat de la informació subministrada.

Llegir més »Observacions al Projecte d'Ordre pel qual es modifica l'Ordre EHA/3127/2009

20-09-2017 | Observacions al Projecte d'Ordre pel qual es modifica l'Ordre EHA/3127/2009, de 10 de novembre, per la qual s'aproven el model 190 per a la Declaració del Resum Anual de Retencions i ingressos a compte de l'IRPF sobre rendiments del Treball i Activitats econòmiques, Premis i determinades guanys patrimonials i imputacions de Renda i els terminis de presentació dels models 171, 184, 345 I 347

Llegir més » El Col·legi d’Economistes dels Illes Balears,

El Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, Colonya, Caixa de Pollença i la Universitat de les Illes Balears, premien el Talent UIB en Economia i Empresa. III Edició.

18-09-2017 | Les tres Institucions, sempre amb l'objectiu de recolzar als joves, continuan impulsant el Talent dels alumnes UIB , en els treballs que presenten de finalització de Grau. Els premis van dirigits als estudiants del Grau d'Economia i Empresa, d'Administració i Direcció d'empreses de la UIB. Els alumnes que participen són els que van aconseguir una nota acadèmica superior a 8, han mostrat el seu interès a participar en els Premis remetent-los al CEIB el mes de juliol passat tal com assenyalen les Bases.

Llegir més » Escola Pràctica d’Economia i Empresa (EPEE), P

Escola Pràctica d'Economia i Empresa (EPEE), Programació Setembre 2017-Juny 2018

29-08-2017 | Amb l'objecte d'atendre les cada vegada majors necessitats d'especialització i actualització formativa contínua, de professionals economistes, empresaris i joves universitaris, en l'àmbit econòmic i en l'empresarial, el Col·legi d'Economistes de les Illes Balears i la seva Escola Pràctica d'Economia i Empresa, aposten fort, el 2017-2018, per una programació d'actualitat, una oferta formativa especialitzada, presencial i de qualitat, a Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera.

Llegir més » Horari de vacances d’estiu del CEIB


27-07-201

Horari de vacances d'estiu del CEIB

27-07-2017 | El Col·legi d'Economistes dels Illes Balears us informa que durant les vacances d'estiu, el CEIB romandrà tancat des del proper dilluns 7 d'agost fins a divendres 18 d'agost, reprenent l'activitat dilluns 21 d'agost.

Que tingueu tots unes molt bones vacances d'estiu!

Llegir més »Informació de la Direcció Provincial de la TGSS en Illes Balears

12-07-2017 | INFORMACIÓ TGSS:
Instruccions sobre la Disposició Adicional centena primera de la LPGE 2017, en la qual es torna a implantar, amb efectes de febrer, març i novembre, les bonificacions de quotes aplicables com a mesura de suport a la prolongació del període d'activitat dels treballadors amb contracte fixos discontinus en els sectors de turisme i comerç i hostaleria vinculats a activitats turístiques:Llegir més »