link
link

Notícies d'actualitat

image

Balears, arxipèlag del Mediterrani capdavanter en turisme

16-01-2017 | Es reprodueix a continuació l'article d'Esteve Bardolet, ExDegà del Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, i publicat per l'econòmic UH. Un article de gran interès.

En el nº170 de desembre “El Economico” va publicar, amb el titular “Les illes del Mediterrani s'allunyen d'Europa”, un extens resum d'Aina Ginard de l'estudi del Centre Balears Europa “Illes de la Mediterránia i l´estratègia a Europa 2020”, per la seva oportunitat i importància mereixeria una major difusió i reflexió. La principal conclusió d'aquest estudi macroeconòmic comparatiu de deu regions insulars del Mediterrani, incloent Balears, és que la insularitat genera més vulnerabilitat mediambiental i menor diversificació econòmica que la ubicació continental de la majoria de regions europees. La major preocupació de totes les illes és assegurar la sostenibilitat del turisme, el seu primer motor econòmic.

Llegir més »Reial decret Llei 3/2016, de 2 de desembre 2016

13-01-2017 | S'adopten mesures en l'àmbit tributari dirigides a la consolidació de les finances públiques i altres mesures urgents en matèria social. Aquest reial decret-llei va entrar en vigor el mateix dia de la seva publicació BOE, 2 de desembre, excepte l'article 6 que va entrar en vigor el dia 1 de gener de 2017.

Llegir més » Lliurament de Regals als guanyadors i participant

Lliurament de Regals als guanyadors i participants del Concurs Nadalenc CEIB

03-01-2017 | Com tots els anys, el Col·legi porta endavant la seva labor de reunir als pares i avis economistes mitjançant el lliurament dels regals nadalencs, als seus fills i néts, per la seva la participació en el Concurs de la Postal Nadalenca.

En aquesta VII edició-2016, s'han presentat 36 dibuixos, tots ells magnífics, la qual cosa ha dificultat l'elecció dels premiats per l'alt nivell artístic dels mateixos.

A tots els premiats i participants se'ls ha lliurat un regal i han gaudit d'un berenar nadalenc. Donem l'enhorabona a tots els assistents així com els que han participat. Animem a tots a seguir presentant els seus dibuixos en les properes convocatòries. Feliç Nadal i Any Nou!!

Llegir més » Bon Nadal i Feliç Any Nou 2017


16-12-2016 | El

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2017

16-12-2016 |


El Degà - president, La Junta de Govern i el personal del Col·legi d'Economistes de les Illes Baleras els desitjam unes bonnes festes i un bon any 2017.

Recordem un conte: "Cançó de Nadal" de Charles Dickens. Famós novel·lista britànic (1812-1870) va escriure cinc històries Nadal anomenat "Contes de Nadal" que reflecteix els nens.

Llegir més »14-12-2016 |

Llegir més » Col·laboració CEIB i CaixaBank


05-12-2016 | E

Col·laboració CEIB i CaixaBank

05-12-2016 | El Degà president del Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, Onofre Martorell Cunill i el Director Territorial de CaixaBank, Xicu Costa Ferrer, han signat un conveni de col·laboració que posa a l'abast de tots els col·legiats una oferta de productes financers de l'entitat en condicions avantatjoses.

És un conveni que comporta beneficis a ambdues entitats i els seus respectius col·lectius.

Xicu Costa ha posat en valor aquesta col·laboració remarcant que "és una satisfacció proposar aquesta oferta a tots els economistes de Balears amb la qual ens sentim altament compromesos"

Llegir més »02-12-2016 |

Llegir més »