link
link

Notícies d'actualitat

image

 Xerrada "La Nova Llei de Procediment Administrati

Xerrada "La Nova Llei de Procediment Administratiu i la Problemàtica en les comunicacions electròniques"

09-03-2017 | Ahir, 8 de març, va tenir lloc la xerrada sobre les Novetats de la Llei de Procediment Administratiu Comú de les AA.PP., reguladora ara, tant del procediment administratiu tradicional en paper com de l'electrònic, i que va entrar en vigor el 2 d'octubre de 2016 , en la major part del seu articulat.

El nou procediment administratiu presenta moltes novetats que tots els professionals, gestors, assessors i empreses que tinguin algun tipus de relació amb l'Administració Pública han de conèixer.

Llegir més » Esteban Bardolet Jané, guardonat amb el Premi On

Esteban Bardolet Jané, guardonat amb el Premi Onda Cero Mallorca - 2017

21-02-2017 |

En aquesta VI Edició dels Premis Onda Cero Mallorca - 2017, s'ha reconegut la labor realitzada i contribució al món econòmic i turístic de les nostres Illes, a Esteban Bardolet Jané, economista i expresident d'aquest Col·legi. Aquest Premi es concedeix en la categoria "Economia".

En l'acte celebrat ahir a l'Auditórium de Palma, varen recollir aquest guardó tots els premiats.
Enhorabona!

Llegir més » Nota Important sobre Sistema XARXA de la TGSS


1

Nota Important sobre Sistema XARXA de la TGSS

18-02-2017 | En relació amb la recent obertura dels nous serveis electrònics que permeten als autoritzats RED realitzar de forma telemàtica els tràmits relacionats amb les sol·licituds d'alta, baixa i eliminació de moviments previs dels treballadors enquadrats en el Sistema Especial per a Empleats de Llar del Règim General, des de la TGSS ens informen que al ja estar operativa aquesta funcionalitat, entenen que, en virtut de l'art. 14 de la Llei 39/2015 de 2 d'octubre, els autoritzats han d'usar aquest canal.

Llegir més »24-01-2017 |

Llegir més » 


23-01-2017 | El Servei de Mediació civil i me

23-01-2017 | El Servei de Mediació civil i mercantil d'Economistes dels Illes Balears (SeMEB), és un servei del Col·legi d'Economistes de les Illes Balears creat a l'empar del que es disposa en la lletra ñ) de l'article 5 de la Llei 2/1974, de 13 de febrer, de Col·legis Professionals, que, modificada per la Llei 5/2012 de 6 de Julio, atribueix al Col·legi entre les seves funcions la d'impulsar i desenvolupar la mediació, així com exercir funcions d'arbitratge, nacional i internacional, de conformitat amb l'establert en la legislació vigent.

El SeMEB, atén les sol·licituds que se li realitzin en l'àmbit de la mediació civil i mercantil. Anualment s'estableix una llista dels mediadors inscrits en el Registre de Mediadors del Col·legi d'Economistes dels Illes Balears i que están a la seva disposició per atendre vostres peticions.

Per a qualsevol ampliació d'informació sobre aquest Servei, per favor, contacta'ns.

Llegir més » Novetats fiscals per als professionals en 2017, a

Novetats fiscals per als professionals en 2017, així com notes d'avís amb algunes conclusions sobre l'ajornament de deute

18-01-2017 | Informació feta pel departament tècnic del REAF-REGAF Assessors Fiscals del Consell General del Consell General d'Economistes.

Llegir més »Balears, arxipèlag del Mediterrani capdavanter en turisme

16-01-2017 | Es reprodueix a continuació l'article d'Esteve Bardolet, ExDegà del Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, i publicat per l'econòmic UH. Un article de gran interès.

En el nº170 de desembre “El Economico” va publicar, amb el titular “Les illes del Mediterrani s'allunyen d'Europa”, un extens resum d'Aina Ginard de l'estudi del Centre Balears Europa “Illes de la Mediterránia i l´estratègia a Europa 2020”, per la seva oportunitat i importància mereixeria una major difusió i reflexió. La principal conclusió d'aquest estudi macroeconòmic comparatiu de deu regions insulars del Mediterrani, incloent Balears, és que la insularitat genera més vulnerabilitat mediambiental i menor diversificació econòmica que la ubicació continental de la majoria de regions europees. La major preocupació de totes les illes és assegurar la sostenibilitat del turisme, el seu primer motor econòmic.

Llegir més »