link
link

Notícies d'actualitat

image

12-06-2017 | La Direcció General de Consum i el Col•legi d'Economistes de les Illes Balears, conscients de la gran importància que te resoldre la situació generada per les clàusules sol, volen establir un marc de col•laboració, en l'àmbit de l'assessorament dels consumidors i usuaris en el càlcul dels interessos indeguts que les entitats financeres han de retornar-lis com a conseqüència de la declaració de nul•litat de les clàusules sol incorporades en les hipoteques, subscrites pels consumidors.

Llegir més » El CEIB participa a XIII Olimpíada d’Economia

El CEIB participa a XIII Olimpíada d'Economia i a la I Miniolimpíada d'Economia

01-06-2017 | El nostre Col·legi d'Economistes segueix apostant per activitats que ajuden als joves en el seu desenvolupament formatiu i personal, és el cas de la participació a les Olimpíades Escolars UIB 2017, Categoria d'Economia.

Aquest any acadèmic 2016-2017, ha estat un any especial, creant la Miniolimpíada d'Economia. El seu objectiu consisteix a estimular l'estudi de l'economia entre els joves amb capacitat reflexiva i emprenedora, oferint la possibilitat de competir en un concurs d'àmbit regional i ser premiat en reconeixement de l'excel·lència acadèmica

Antoni Alcover Casasnovas, en representació del CEIB, va fer el lliurament d'un dels premis.
Enhorabona a tots els participants i premiats.

Llegir més » PALMA AUDIT FÒRUM 2017


19-05-2017 | Amb motiu

PALMA AUDIT FÒRUM 2017

19-05-2017 | Amb motiu de la celebració del 35 aniversari del REVA-REGA, es va celebrar el “PALMA AUDIT FORUM 2017”, ahir, 18 de maig de 2017.

En l'obertura institucional van participar: Onofre Martorell Cunill, Degà president d'aquest Col·legi d'Economistes; Catalina Cladera Crespí, Consellera d'Hisenda i Administracions Publiquis del Govern dels Illes Balears; Joan Martí Cerdà, Interventor General de la Comunitat Autònoma dels Illes Balears; Joan Rosselló Vilallonga, Síndic Major de la Sindicatura de Comptes dels Illes Balears; Carlos Puig de Travy, President REVA+REGA Auditors; i Francisco Ramis Ferrer, President del Col·legi Oficial Titulats Mercantils i Empresarials Balears.

Llegir més » El CEIB i TRESSIS renoven el seu acord de col·la

El CEIB i TRESSIS renoven el seu acord de col·laboració

17-03-2017 | Amb motiu de la renovació del conveni de col·laboració entre el Col·legi d'Economistes dels Illes Balears i TRESSIS Balears, el passat 16 de març, els gestors de fons Rafael Peña i Hernán Cortés, van impartir, davant un bon nombre de col·legiats interessats, la conferència “Política i inflació: les dues claus de 2017”.
La presentació de l'acte va estar a càrrec de Alejandro Sáenz de San Pedro García, Vicedegà del Col·legi i Jose Ibáñez Llompart, Director de Tressis Balears.


Llegir més » El Col·legi d’Economistes participa a l’11è


El Col·legi d'Economistes participa a l'11è Fòrum de l'ocupació - UIB

16-03-2017 | Un Fòrum per apropar les empreses i entitats als universitaris

Aquesta és l'onceava edició que la UIB organitza el Fòrum de l'Ocupació i en el qual el Col·legi d'Economistes de les Illes Balears, una vegada mes, hi participa. L'objectiu és el d'apropar les empreses, entitats i col·lectius professionals als universitaris. Aquest any hem estat 14 col·legis professionals, que ens varem instal·lar al campus per donar-nos a conèixer als futurs professionals. Varem intercanviar propostes, currículums, experiències, xerrades, tallers, informació…, que han de servir per apropar els àmbits: l'universitari, el laboral i el professional.

Llegir més » El CEIB participa en una Taula de debat sobre les

El CEIB participa en una Taula de debat sobre les Clàusules Terra

16-03-2017 | En el marc de celebració del Dia de les persones consumidores, el passat dia 15 de març, la Conselleria de Salut va organitzar una conferència sobre les Clàusules Solc, en la qual el Col·legi d'Economistes va participar.
En l'acte de presentació van intervenir la consellera de Salut, Patricia Gómez, el degà del col·legi d'Economistes, Onofre Martorell Eduard i un representant del Col·legi d'Advocats. Seguidament l'economista, Ramon Palou i l'advocat, Eduard Vila, van donar la seva visió sobre les clàusulas sòl. Ramón Palou va destacar la falta de cultura financera en la societat.

Llegir més » Prioritzem seguir creixent, impulsant la figura d

Prioritzem seguir creixent, impulsant la figura del precolegiado

13-03-2017 | A l'Especial Col·legis Oficials, del passat 25 de febrer de 2017, el Degà president del Col·legi d'Economistes, Onofre Martorell Cunill, aborda l'essència del que és el Col·legi i la seva vocació de servei de qualitat als Col·legiats Economistes de Balears, especialment als joves recentment graduats.

Als nostres joves els consideram una prioritat, d'un gran valor humà i professional, per això mereixen tot el nostre suport i esforç en la seva incorporació al mercat laboral.

Llegir més »