link
link

Notícies d'actualitat

image

 Prioritzem seguir creixent, impulsant la figura d

Prioritzem seguir creixent, impulsant la figura del precolegiado

13-03-2017 | A l'Especial Col·legis Oficials, del passat 25 de febrer de 2017, el Degà president del Col·legi d'Economistes, Onofre Martorell Cunill, aborda l'essència del que és el Col·legi i la seva vocació de servei de qualitat als Col·legiats Economistes de Balears, especialment als joves recentment graduats.

Als nostres joves els consideram una prioritat, d'un gran valor humà i professional, per això mereixen tot el nostre suport i esforç en la seva incorporació al mercat laboral.

Llegir més » Xerrada "La Nova Llei de Procediment Administrati

Xerrada "La Nova Llei de Procediment Administratiu i la Problemàtica en les comunicacions electròniques"

09-03-2017 | Ahir, 8 de març, va tenir lloc la xerrada sobre les Novetats de la Llei de Procediment Administratiu Comú de les AA.PP., reguladora ara, tant del procediment administratiu tradicional en paper com de l'electrònic, i que va entrar en vigor el 2 d'octubre de 2016 , en la major part del seu articulat.

El nou procediment administratiu presenta moltes novetats que tots els professionals, gestors, assessors i empreses que tinguin algun tipus de relació amb l'Administració Pública han de conèixer.

Llegir més » Esteban Bardolet Jané, guardonat amb el Premi On

Esteban Bardolet Jané, guardonat amb el Premi Onda Cero Mallorca - 2017

21-02-2017 |

En aquesta VI Edició dels Premis Onda Cero Mallorca - 2017, s'ha reconegut la labor realitzada i contribució al món econòmic i turístic de les nostres Illes, a Esteban Bardolet Jané, economista i expresident d'aquest Col·legi. Aquest Premi es concedeix en la categoria "Economia".

En l'acte celebrat ahir a l'Auditórium de Palma, varen recollir aquest guardó tots els premiats.
Enhorabona!

Llegir més » Nota Important sobre Sistema XARXA de la TGSS


1

Nota Important sobre Sistema XARXA de la TGSS

18-02-2017 | En relació amb la recent obertura dels nous serveis electrònics que permeten als autoritzats RED realitzar de forma telemàtica els tràmits relacionats amb les sol·licituds d'alta, baixa i eliminació de moviments previs dels treballadors enquadrats en el Sistema Especial per a Empleats de Llar del Règim General, des de la TGSS ens informen que al ja estar operativa aquesta funcionalitat, entenen que, en virtut de l'art. 14 de la Llei 39/2015 de 2 d'octubre, els autoritzats han d'usar aquest canal.

Llegir més »24-01-2017 |

Llegir més » 


23-01-2017 | El Servei de Mediació civil i me

23-01-2017 | El Servei de Mediació civil i mercantil d'Economistes dels Illes Balears (SeMEB), és un servei del Col·legi d'Economistes de les Illes Balears creat a l'empar del que es disposa en la lletra ñ) de l'article 5 de la Llei 2/1974, de 13 de febrer, de Col·legis Professionals, que, modificada per la Llei 5/2012 de 6 de Julio, atribueix al Col·legi entre les seves funcions la d'impulsar i desenvolupar la mediació, així com exercir funcions d'arbitratge, nacional i internacional, de conformitat amb l'establert en la legislació vigent.

El SeMEB, atén les sol·licituds que se li realitzin en l'àmbit de la mediació civil i mercantil. Anualment s'estableix una llista dels mediadors inscrits en el Registre de Mediadors del Col·legi d'Economistes dels Illes Balears i que están a la seva disposició per atendre vostres peticions.

Per a qualsevol ampliació d'informació sobre aquest Servei, per favor, contacta'ns.

Llegir més » Novetats fiscals per als professionals en 2017, a

Novetats fiscals per als professionals en 2017, així com notes d'avís amb algunes conclusions sobre l'ajornament de deute

18-01-2017 | Informació feta pel departament tècnic del REAF-REGAF Assessors Fiscals del Consell General del Consell General d'Economistes.

Llegir més »