link
link

Notícies d'actualitat

image

11-10-2017 | Comuniquem que aquest divendres, 13 d'octubre de 2017, la seu del Col·legi romandrà tancada per arranjament de les seves instal·lacions.
Es reprendrà l'activitat dilluns que ve, 16 d'octubre, en el seu horari habitual de 8.00 h. a 15.00 h.
Gràcies per la vostra comprensió.

Llegir més »10-10-2017 | El nostre estimat company Joan Salom Riera va morir dilluns, 9 d'octubre de 2017. Els seus familiars i amics agraeixen l'assistència a la vetlla que se celebrarà avui dimecres, 11 d'octubre de 2017, de 17.00 a 20.00 h. en el Tanatori Són Valenti de Palma

Descansa en Pau!

Llegir més » El Col·legi d’Economistes dels Illes Balears,

El Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, Colonya, Caixa de Pollença i la Universitat de les Illes Balears, premien el Talent UIB en Economia i Empresa. III Edició.

05-10-2017 | Les tres Institucions, sempre amb l'objectiu de recolzar als joves, continuan impulsant el Talent dels alumnes UIB , en els treballs que presenten de finalització de Grau. Els premis van dirigits als estudiants del Grau d'Economia i Empresa, d'Administració i Direcció d'empreses de la UIB. Els alumnes que participen són els que van aconseguir una nota acadèmica superior a 8, han mostrat el seu interès a participar en els Premis remetent-los al CEIB el mes de juliol passat tal com assenyalen les Bases.

Llegir més »02-10-2017 | Divendres passat, 29 de setembre, el Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, en la reunió de la seva Junta de Govern, va acordar convocar eleccions amb la finalitat de renovar la meitat dels membres d'aquesta Junta, per haver-se complert el termini del seu mandat.

Llegir més » 


28-09-2017 | Onofre Martorell Cunill, Degà pr

28-09-2017 | Onofre Martorell Cunill, Degà president CEIB participarà demà, divendres 29 de Setembre, en el lliurament de diplomes i clausura del Màster en Gestió Sanitària, títol propi de la UIB.

Aquest Màster neix de la necessitat de conjuminar esforços en camps nous com són la gestió, l'econòmic i el sanitari. Consisteix a donar una visió de la gestió sanitària i aprofundeix en totes les dimensions relacionades amb ella.

Llegir més » El Col·legi d’Economistes de les Illes Balears

El Col·legi d'Economistes de les Illes Balears i la Societat de Garantia Recíproca, signen un conveni de col·laboració

20-09-2017 | L'objecte del conveni és recolzar a emprenedors i empreses en la recerca de Finançament.

Llegir més »L'avançament en els terminis per presentar declaracions informatives a Hisenda incrementarà la pressió fiscal indirecta per a les empreses

20-09-2017 | COMUNICAT DEL CONSELL GENERAL D'ECONOMISTES

L'avançament en els terminis per presentar declaracions informatives a Hisenda –en concret, els models 184 (comunitats de béns i altres entitats en règim d'atribució) i 347 (d'operacions amb tercers que superin anualment 3.005 euros)– incrementarà la pressió fiscal indirecta per a les empreses i rebaixarà la qualitat de la informació subministrada.

Llegir més »