link
link

Notícies d'actualitat

image

 Decidir la meva professió coneixent els seus ava

Decidir la meva professió coneixent els seus avantatges

06-11-2017 | Un any més, la Xerrada Sortides Professionals - UIB, té com a objectiu explicar als alumnes UIB l'experiència professional dels ponents convidats, els quals expliquen als alumnes de ADE/ECONOMIA I DOBLES TITULACIONS: ECONOMIQUES/ADE AMB DRET I TURISME, allò que es trobaran fora en l'àmbit laboral exercint la professió d'economistes i les seves diferents branques.

Llegir més » Lliurament dels III Premis CEIB al Talent Univers

Lliurament dels III Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa

06-11-2017 |

Llegir més » VIII Concurs de Felicitacions Nadalenques del CEI

VIII Concurs de Felicitacions Nadalenques del CEIB

03-11-2017 | Amb l'objecte de poder comptar amb originals per a l'elaboració de la felicitació digital del Col·legi per les properes festes nadalenques, la Junta de Govern de l'I·lustre Col·legi d'Economistesde les Illes Balears convoca el VIII Concurs Infantil de Felicitacions Nadalenques".
Podran participar tots els fills i filles o néts i nétes de membres del Col·legi d'Economistes de les Illes Balears, fins a 14 anys d'edat.

Llegir més » Vicente Rotger Rebassa, Medalla d’Or a la Traje

Vicente Rotger Rebassa, Medalla d'Or a la Trajectòria Empresarial del Col·legi d'Economistes de Balears

17-10-2017 | El Col·legi d'Economistes dels Illes Balears lliurarà, aquest any 2017, la Medalla d'Or a la Trajectòria Empresarial al president del Grup Rotger, Vicente Rotger Rebassa, com a reconeixement a la seva trajectòria empresarial.

L'acte, que tindrà lloc, el proper dia 1 de desembre, a partir de les 19.00 hores, a la Sala Zurbarán de l'Hotel Meliá Victoria, en el marc de la XVI Diada dels Economistes 2017, reunirà als professionals economistes de Balears, els representants del món econòmic i empresarial, així com les autoritats de les Illes.

Per la seva àmplia i consolidada trajectòria empresarial, la Junta directiva CEIB, en la seva reunió del passat 29 de setembre i per unanimitat, li ha distingit amb la Medalla d'Or a la Trajectòria Empresarial del Col·legi d'Economistes, en la seva VI Edició.

ENHORABONA!

Llegir més »Programació Formació especialitzada CEIB

16-10-2017 | A la secció de formació s'han públicat les activitats formatives organitzades per l'Escola Pràctica d'Economia i Empresa del CEIB perquè feu les vostres inscripcions.

Aquesta formació va dirigida als economistes i a tots els professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements, a les diferents matèries, per a un correcte exercici de la professió.

Llegir més »Col·laboració ISBA - CEIB

16-10-2017 | El Col·legi d'Economistes de les Illes Balears, en virtut del conveni de col·laboració signat amb ISBA, han acordat, dins dels seus objectius, recolzar a Emprenedors i Empreses en la recerca de finançament.

A més, es col·laborarà en activitats formatives i és en aquesta línia que el proper 24 d'octubre tindrà lloc a la Seu ISBA, un taller pràctic sobre les eines pròpies que té ISBA, concretament en la Plataforma WEB “Amb aval sí” on es tramiten digitalment els expedients de sol·licitud per a operacions de fins a 100.000 € del producte “Aval exprés”.

Així mateix, es farà un repàs de la documentació necessària i procediments que segueix el departament de risc de ISBA, SGR per estudiar les operacions i informar-los de les novetats dels productes financers de ISBA.

Llegir més »En clau de Dona

14-10-2017 | Avui, 14 d'octubre de 2017, podeu llegir el reportatge "En clau de Dona", realitzat per Mateo Cladera, sobre la professió d'economistes, en aquest cas, la que exerceixen cinc de les nostres col·legiades.

Cadascuna d'elles, en el camp específic que han escollit desenvolupar la professió, dóna el millor de si per aconseguir altes quotes de qualitat en els seus respectius treballs. És una professió que necessita estar al dia dels canvis normatius, de les novetats i avanços de les diferents matèries que la conformen, estar en constant formació per exercir amb èxit una professió que redunda principalment en els nostres clients i en la societat.

Gràcies a totes elles per pertànyer a aquesta gran família d'Economistes dels Illes Balears

Llegir més »