link
link

Notícies d'actualitat

image

En clau de Dona

14-10-2017 | Avui, 14 d'octubre de 2017, podeu llegir el reportatge "En clau de Dona", realitzat per Mateo Cladera, sobre la professió d'economistes, en aquest cas, la que exerceixen cinc de les nostres col·legiades.

Cadascuna d'elles, en el camp específic que han escollit desenvolupar la professió, dóna el millor de si per aconseguir altes quotes de qualitat en els seus respectius treballs. És una professió que necessita estar al dia dels canvis normatius, de les novetats i avanços de les diferents matèries que la conformen, estar en constant formació per exercir amb èxit una professió que redunda principalment en els nostres clients i en la societat.

Gràcies a totes elles per pertànyer a aquesta gran família d'Economistes dels Illes Balears

Llegir més »11-10-2017 | Comuniquem que aquest divendres, 13 d'octubre de 2017, la seu del Col·legi romandrà tancada per arranjament de les seves instal·lacions.
Es reprendrà l'activitat dilluns que ve, 16 d'octubre, en el seu horari habitual de 8.00 h. a 15.00 h.
Gràcies per la vostra comprensió.

Llegir més »10-10-2017 | El nostre estimat company Joan Salom Riera va morir dilluns, 9 d'octubre de 2017. Els seus familiars i amics agraeixen l'assistència a la vetlla que se celebrarà avui dimecres, 11 d'octubre de 2017, de 17.00 a 20.00 h. en el Tanatori Són Valenti de Palma

Descansa en Pau!

Llegir més » El Col·legi d’Economistes dels Illes Balears,

El Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, Colonya, Caixa de Pollença i la Universitat de les Illes Balears, premien el Talent UIB en Economia i Empresa. III Edició.

05-10-2017 | Les tres Institucions, sempre amb l'objectiu de recolzar als joves, continuan impulsant el Talent dels alumnes UIB , en els treballs que presenten de finalització de Grau. Els premis van dirigits als estudiants del Grau d'Economia i Empresa, d'Administració i Direcció d'empreses de la UIB. Els alumnes que participen són els que van aconseguir una nota acadèmica superior a 8, han mostrat el seu interès a participar en els Premis remetent-los al CEIB el mes de juliol passat tal com assenyalen les Bases.

Llegir més »02-10-2017 | Divendres passat, 29 de setembre, el Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, en la reunió de la seva Junta de Govern, va acordar convocar eleccions amb la finalitat de renovar la meitat dels membres d'aquesta Junta, per haver-se complert el termini del seu mandat.

Llegir més » 


28-09-2017 | Onofre Martorell Cunill, Degà pr

28-09-2017 | Onofre Martorell Cunill, Degà president CEIB participarà demà, divendres 29 de Setembre, en el lliurament de diplomes i clausura del Màster en Gestió Sanitària, títol propi de la UIB.

Aquest Màster neix de la necessitat de conjuminar esforços en camps nous com són la gestió, l'econòmic i el sanitari. Consisteix a donar una visió de la gestió sanitària i aprofundeix en totes les dimensions relacionades amb ella.

Llegir més » El Col·legi d’Economistes de les Illes Balears

El Col·legi d'Economistes de les Illes Balears i la Societat de Garantia Recíproca, signen un conveni de col·laboració

20-09-2017 | L'objecte del conveni és recolzar a emprenedors i empreses en la recerca de Finançament.

Llegir més »