link
link

Notícies d'actualitat

image

 Lliurament de Regals als guanyadors i participant

Lliurament de Regals als guanyadors i participants del Concurs Nadalenc CEIB

03-01-2017 | Com tots els anys, el Col·legi porta endavant la seva labor de reunir als pares i avis economistes mitjançant el lliurament dels regals nadalencs, als seus fills i néts, per la seva la participació en el Concurs de la Postal Nadalenca.

En aquesta VII edició-2016, s'han presentat 36 dibuixos, tots ells magnífics, la qual cosa ha dificultat l'elecció dels premiats per l'alt nivell artístic dels mateixos.

A tots els premiats i participants se'ls ha lliurat un regal i han gaudit d'un berenar nadalenc. Donem l'enhorabona a tots els assistents així com els que han participat. Animem a tots a seguir presentant els seus dibuixos en les properes convocatòries. Feliç Nadal i Any Nou!!

Llegir més » Bon Nadal i Feliç Any Nou 2017


16-12-2016 | El

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2017

16-12-2016 |


El Degà - president, La Junta de Govern i el personal del Col·legi d'Economistes de les Illes Baleras els desitjam unes bonnes festes i un bon any 2017.

Recordem un conte: "Cançó de Nadal" de Charles Dickens. Famós novel·lista britànic (1812-1870) va escriure cinc històries Nadal anomenat "Contes de Nadal" que reflecteix els nens.

Llegir més »14-12-2016 |

Llegir més » Col·laboració CEIB i CaixaBank


05-12-2016 | E

Col·laboració CEIB i CaixaBank

05-12-2016 | El Degà president del Col·legi d'Economistes dels Illes Balears, Onofre Martorell Cunill i el Director Territorial de CaixaBank, Xicu Costa Ferrer, han signat un conveni de col·laboració que posa a l'abast de tots els col·legiats una oferta de productes financers de l'entitat en condicions avantatjoses.

És un conveni que comporta beneficis a ambdues entitats i els seus respectius col·lectius.

Xicu Costa ha posat en valor aquesta col·laboració remarcant que "és una satisfacció proposar aquesta oferta a tots els economistes de Balears amb la qual ens sentim altament compromesos"

Llegir més »02-12-2016 |

Llegir més » 


01-12-2016 | 

Llegir més »

01-12-2016 |

Llegir més » Convocàtoria III Edició Premis CEIB al Talent u

Convocàtoria III Edició Premis CEIB al Talent universitari UIB economia i empresa

12-11-2016 | El CEIB y la UIB convocan, bajo el patrocinio de COLONYA, CAIXA DE POLLENÇA, la III EDICIÓN de los Premios CEIB al Talento Universitario UIB Economía y Empresa, para el curso académico 2016-2017, con el objetivo de estimular y aumentar la excelencia y el esfuerzo de los estudiantes universitarios de último curso de grado en Economía y/o Administración de Empresas de la UIB, así como también a los estudiantes de la doble titulación de Administración de Empresas y de Derecho de la UIB, el análisis de temas de actualidad en el campo de la Economía, la Empresa y la Economía o Empresa Social.

Llegir més »