link
link

Notícies d'actualitat

image

 El Comitè Avaluador de la 2ª edició dels Premi

El Comitè Avaluador de la 2ª edició dels Premis CEIB al Talent Universitari UIB d'Economia i Empresa decideixen sobre els qui són els guanyadors del premis

27-07-2016 | Aquest és el segon any en què es reuneix el Jurat dels Premis CEIB al Talent Universitari UIB d'Economia i Empresa, amb la finalitat de valorar els treballs presentats en aquesta segona convocatòria.

Una aposta ferma i decidida dels organitzadors, CEIB-UIB i del patrocinador, Caixa de Pollensa, a estimular l'excel·lència dels treballs de finalització de carrera dels estudiants d'Economia i Empresa de la UIB.


Llegir més »  FRANZ SCHUBERT • Quintet per cordes Op.163, a

FRANZ SCHUBERT • Quintet per cordes Op.163, a benefici de MALLORCA SENSE FAM

12-07-2016 | Mallorca Sense Fam organitza un concert benèfic a càrrec de Juan Luís Gallego, Lucía Barrero, Elizabeth Romero, Luís Corretja i Mayte García amb el programa “Quintet per a cordes Op.163” Opus pòstuma de Franz Schubert a l'Església de la Santa Creu de Palma, el proper dia 14 de juliol a les 20:30 hores. Entrada donatiu: 10 €

Llegir més » El batle de Palma rep al CEIB


07-07-2016 | Una

El batle de Palma rep al CEIB

07-07-2016 | Una representació de la Junta de Govern del Col·legi d'Economistes ha mantingut, aquest matí, una reunió de treball amb l'Alcalde de Palma, l'economista José Hila.

Aquesta visita s'emmarca dins de la presa de contactes que està mantenint el Col·legi d'Economistes amb diferents entitats, amb la finalitat de donar a conèixer les principals línies d'actuació del Col·legi. Van intercanviar idees per a una major participació dels membres d'aquest col·lectiu en assumptes d'interès de la ciutadania.

Llegir més » Conveni de col·laboració CEIB i Grup Caixa d’

Conveni de col·laboració CEIB i Grup Caixa d'Enginyers

05-07-2016 | El passat 17 juny de 2016, Onofre Martorell Cunill, Degà president d'aquest Col·legi i Sra. Montserrat Ramírez Fuentes, Directora Banca Institucional, en representació de D. Joan Cavallé Miranda, Director General del Grup Caixa d'Enginyers, van signar un Conveni de col·laboració entre ambdues entitats, una vegada identificades les sinergies entre els col·lectius que elles representen.

Un dels punts acordats és l'oferta de productes i serveis financers, prestacions i serveis bancaris, en condicions avantatjoses per als col·legiats economistes.

Llegir més » Experts en Resolució de Conflictes Civils i Merc

Experts en Resolució de Conflictes Civils i Mercantils, per mitjà de la Mediació

23-06-2016 | L'Il·lustre Col·legi Oficial d'Economistes de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, han organitzat un Curs d'Experts en Resolució de conflictes de 100 hores de durada: Mediació Civil i Mercantil. Els col·legiats que han superat amb èxit aquest curs, varen rebre el diploma que els acredita com a Mediadors Civils i Mercantils.

Llegir més » Acord de col.aboració CEIB-TASALIAI SOCIETARI DE

Acord de col.aboració CEIB-TASALIAI SOCIETARI DEL MEDITERRANEO

22-06-2016 | L'objecte de col·laboració d'ambdues entitats es basa a donar l'oportunitat al col·lectiu col·legial d'economistes, accedir a una sèrie de serveis desenvolupats per TASALIA.

Llegir més » I CONGRÉS CONCURSAL I SOCIETARI DEL MEDITERRANEO

I CONGRÉS CONCURSAL I SOCIETARI DEL MEDITERRANEO

13-06-2016 | Adjunt trobareu el programa de l'I Congrés Concursal i Societari del Mediterrani, organitzat per l'Aula Europea de Formació Econòmic-Jurídica, amb la col·laboració, entre uns altres, del Col·legi d'Economistes de les Illes Balears

Tindrà lloc el 30 de juny i 1ª de juliol i en ell es tractaran temes concursals d'actualitat.


Llegir més »